PetNet - свързва всички, които обичат домашните любимциНай-добрата храна


Здравейте!
Имам пинчер на около 7 месеца и се чудя на коя храна да се спра: EMINENT Puppy 30/17 или ACANA Puppy Small Breed и двете храни са ми непознати, а разликата в цената е близо 2 пъти.
Кучето ми има капризен стомах (по думите на вет. лекар), много храни пробвах, но тези двете си ги хапва добре и фекалийте му са като на куче. Имам предвид с другите храни са малко рядки и като отидем в парка, се чудя как да ги събирам.
Ако имате друго предложение ще Ви бъда благодарен.

Хмм... в крайна сметка храната, от която се чувства добре- тя ще да е. Може би някой друг ще каже, коя е по подходяща, но според мен- кученцето ще си каже :D

Успех!
Мога с две ръце да препоръчам Applaws - тя е отскоро на пазара, но е много добра, По-скъпа е, но има защо. Повечето храни са с ниско съдържание на месо и съдържат зърнени култури, докато при Аплаус съдържанието на месо е 75-80%, няма зърнени култури, няма Е-та, вместо консерванти използват естествени натурални екстракти. Аз лично имам котка и след като минахме на Аплаус и се изгладиха всички тлъстинки на коремчето, изпражненията и са твърди, не миришат, много съм доволна. Говорила съм си с приятели, които имат куче и те се изказаха много позитивно за Апалус също. Горещо я препоръчвам. Иначе - ето тук можете да видите храните:

http://petnetshop.com/index.php?chkcat%5B159%5D=159&OrdU=&section=CATAL&mg=5&g=2&gint=&chkmarki%5B3%5D=3&minv=&maxv=&search=l
Здравейте, мисля че във вашият случаи най-подходящата храна е Orijen Puppy. Храната се отразява невероятно на дребни породи и е една от най-добрите(според мен е и най-добрата). Не случайно е печелила няколко поредни години призът храна на годината. Относно това как се отразява на дребни породи-казвам го от личен опит и наблюдения. Успех с правилният избор на храничка за мъника.
Според мен трябва да се опитва с различни видове и марки, докато си намери всеки храната за неговото куче. Храних с Acana и Nutram, сега сме на Gosbi Grain free. Доволни сме от всичките марки, но те са висок клас и това е нормално. Не обичам да храня с едно и също, а ги въртя през 3 -4 месеца. Тук изводите са си само МОИ. Най-важното всяко куче да е доволно и ЗДРАВО от храната, която хапва. Мисля, че всеки стопанин може да прецени всяка храна как се отразява на неговия приятел и да си направи изводите сам.